Faber Spectra Nova gashaard

Op=Op, nu met 400,00 winter kassakorting

nu voor
1.590,00 1.190,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelkanjer Twente
Bel gelijk 0541 - 670260 om te reserveren


Specificaties

Merk: Faber
Model: Spectra Nova<
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Schitterende moderne gashaard van Faber nu bij ons in de opruiming, de Faber Spectra Nova met charmante achterwand van chamotte steen. Inclusief houtstammenset en afstandsbediening!! Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het referentienummer THG.00022.QCF dus OP=OP. De diameter van de rookgasafvoer is 1001/50 mm. Deze haard is een showroommodel geweest en is daarom extra voordelig. De Faber Spectra Nova is een gashaard met een gesloten systeem en hij levert ca. 6 kiloWatt vermogen. De afmetingen zijn ca. 78x80x42 cm (hxbxd). U kunt de Faber Spectra natuurlijk bekijken bij onze showroom, u bent van harte welkom na het maken van een afspraak zodat wij zorgen dat de kachel voor u klaar staat. De Faber Spectra Nova komt natuurlijk extra goed tot z'n recht met een mooie schouw, we hebben tientallen modellen in onze opruiming.

Wilt u liever een andere inbouwhaard van Faber? We hebben ook nog diverse andere modellen van de Faber Spectra gashaard in de opruiming voor absolute bodemprijzen. Deze inbouwhaarden van Faber staan in onze showroom en worden binnenkort vervangen door recentere modellen. Voor u betekent dat een enorme KORTING! De gashaarden van Faber staan voor kwaliteit van Nederlandse bodem.

THG.00022-Faber-Spectra-Nova-GG-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier