Faber Spectra Nova gashaard

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer gesloten gashaarden in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop  Specificaties

  Merk: Faber
  Model: Spectra Nova
  Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
  Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
  Vermogen: 4 - 6 kW
  Soort: Convectie
  Staat: Gebruikt

Schitterende moderne gashaard van Faber nu bij ons in de opruiming, de Faber Spectra Nova met charmante achterwand van chamotte steen. Inclusief houtstammenset en afstandsbediening!! Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het referentienummer THG.00022.QCF dus OP=OP. De diameter van de rookgasafvoer is 1001/50 mm. Deze haard is een showroommodel geweest en is daarom extra voordelig. De Faber Spectra Nova is een gashaard met een gesloten systeem en hij levert ca. 6 kiloWatt vermogen. De afmetingen zijn ca. 78x80x42 cm (hxbxd). U kunt de Faber Spectra natuurlijk bekijken bij onze showroom, u bent van harte welkom na het maken van een afspraak zodat wij zorgen dat de kachel voor u klaar staat. De Faber Spectra Nova komt natuurlijk extra goed tot z'n recht met een mooie schouw, we hebben tientallen modellen in onze opruiming.

Wilt u liever een andere inbouwhaard van Faber? We hebben ook nog diverse andere modellen van de Faber Spectra gashaard in de opruiming voor absolute bodemprijzen. Deze inbouwhaarden van Faber staan in onze showroom en worden binnenkort vervangen door recentere modellen. Voor u betekent dat een enorme KORTING! De gashaarden van Faber staan voor kwaliteit van Nederlandse bodem.

THG.00022-Faber-Spectra-Nova-GG-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier