Faber Solution Premium gashaard showroommodel

Opruiming op=op!

van 3.499,00, nu voor
2.495,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Faber
Model: Solution Premium
Soort haard: Inbouw/inzet,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Faber Solution Premium gas inbouwhaard is nu bij ons in de opruiming. Deze gashaard wordt helaas niet meer gefabriceerd, waardoor we ons showroommodel uit gaan verkopen. De Solution loopt aan de achterzijde schuin naar binnen waardoor hij zeer geschikt is om in de hoek geplaatst te worden. De Faber Solution heeft 2-8 kiloWatt vermogen en heeft als branderdecoratie een keramische houtstammenset. De achterwand van deze prachtige haard is van staal. De Faber Solution is een gas gesloten inbouwhaard die op de gevel aangesloten kan worden. U heeft voor deze gashaard geen rookkanaal tot boven de nok van uw woning nodig. De Faber Solution kan worden ingebouwd in een brandwerende koof en is uitermate geschikt voor een hoekopstelling door de spitse vorm van de haard. De afmetingen van het glas is 782mm breed en 426 mm hoog. Zo heeft u veel zicht op het prachtige vlammenspel van de Faber Solution Premium. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u deze vlammen in hoogte verstellen. De Faber Solution Premium heeft referentienummer 1.135.075.001, deze aanbieding geldt alleen voor dit showroommodel dus wees er snel bij want OP=OP. De haard is brandend te zien in onze showroom, maakt u van tevoren even een afspraak om teleurstellingen te voorkomen? Uitbouwdatum in overleg i.v.m. het stookseizoen en showroominvulling & planning.

Wist u dat u met een gaskachel behoorlijk op uw stookkosten kunt besparen in het voor- en naseizoen? Vaak zijn alleen de avonden dan een beetje kil en heeft u plaatselijk behoefte aan wat extra warmte. Dan is het niet nodig om het hele centrale verwarmingssysteem op te starten, maar kunt u volstaan door de gaskachel aan te zetten. Dit is een stuk voordeliger en veel gezelliger op de koop toe!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier

Corona Update

MAATWERK OPLOSSINGEN