We mogen weer open! Klik hier, maak een afspraak en kom langs in een van onze vestigingen

Faber Narvik elektrische haard

Opruiming op=op!

nu voor
900,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Faber
Model: Narvik
Soort haard: Inbouw/inzet,Zonder afvoer,Tweedehands
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: 0 - 2 kW
Soort: NVT
Staat: Gebruikt

Deze Faber Narvik elektrische haard is nu voordelig in de opruiming. Een inzethaard op elektrisch heeft geen rookkanaal of afvoer nodig en kan daarom gemakkelijk geinstalleerd worden. De Narvik zou uitstekend gecombineerd kunnen worden met een schouw uit onze opruiming. Bijvoorbeeld de Peca of een andere schouw. De Narvik is zwart en heeft de volgende afmetingen (hxbxd). 720x690x260 mm. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie SHR.01247.QCF dus OP=OP. 

SHR.01247-Faber-Narvik-Elektrisch-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier