Faber Matrix 800/650 I gashaard met ITC en Symbio

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer gesloten gashaarden in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop  Specificaties

  Merk: Faber
  Model: Matrix 800-650 I<
  Soort haard: Inbouw/inzet
  Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
  Vermogen: 6 - 8 kW
  Soort: Convectie
  Staat: Gebruikt

Het showroommodel van de Faber Matrix 850/650 I front gashaard met ITC en Symbiomodule is nu bij ons in de opruiming met een gigantische korting wegens de leegverkoop van onze showroom in Twente. Dit is een superkans om voordelig aan zo'n mooie gashaard van het Nederlandse merk Faber te komen. Deze inbouw gashaard van Faber heeft een prachtig zicht op het vuur. De meerprijzen van 357 euro voor de Symbio module en 357 euro voor de ITC besturing zijn al verwerkt in de opruimingsprijs. Meer informatie over de Symbio module en ITC besturing vindt u hieronder. Het vermogen van de Faber Matrix 800/650 I front gashaard ligt tussen de 3 en 8 kiloWatt. De zuurstof die nodig is voor de verbranding wordt van buiten gehaald en daarom is het een gashaard met een zogeheten gesloten systeem. De maattekening van de Faber Matrix is hier alvast te bekijken. Onze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het showroommodel van Kachelkanjer Twente met referentienummer1.135.091.003 dus OP=OP. Omdat het nu nog hoogseizoen is geven wij er de voorkeur aan om, in overleg met u, de haard na februari 2019 uit te bouwen. 

Symbio module

Voor wie het beeld van de gloeiende kolen in de gashaard nóg meer tot zijn recht wil laten komen, of wil genieten van een nagloeiend vuur, is er de Symbio lichtmodule. De Symbio, een vinding van Faber, stuurt zacht, warmtevrij licht naar het bovenliggende houtskoolbed, dat hier door warmrood opgloeit. Juíst wanneer de vlammen van de haard laag zijn, en zélfs wanneer de warme vlammen geheel zijn uitgeschakeld, brengt een haard met Symbio module extra sfeer door een zacht bewegende lichtgloed. Dankzij de LED-techniek is de Symbio energiezuining en geheel warmtevrij. U bedient deze optie eenvoudig via de bestaande afstandsbediening van uw haard. 

De extra slimme gashaard ITC besturing

Met de Faber ITC-module bedient u de MatriX of Premium gashaard extra comfortabel en efficiënt. ITC staat voor ‘Intelligent Technical Control’. ITC voegt namelijk diverse slimme functies aan de standaard Faber afstandsbediening toe. Zo stemt de aangename thermostaatfunctie de vlamhoogte nauwkeurig af op een door u ingestelde, constante kamertemperatuur. En met de ECO-functie van ITC kiest u voor een in hoogte variërend vlambeeld, waarmee u tot wel 70% kunt besparen op het gebruik. Verder houdt ITC uw haard in goede conditie; de module controleert de haard op juiste werking en attendeert u bij noodzakelijk onderhoud of periodieke service. De ITC-module kan bovendien worden aangestuurd via een speciaal hiervoor ontwikkelde online app. Hierdoor is het zelfs mogelijk om uw haard te besturen via uw eigen smartphone of tablet. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier