Faber Kolding Moderne gaskachel

Opruiming op=op!

nu voor
1.090,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Faber
Model: Kolding Modern
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Faber Kolding Modern is een vrijstaande gaskachel met een panoramische ruit voor een prachtig zicht op het speelse vlammenspel. De Faber Kolding Modern heeft, de naam zegt het al, een moderne uitstraling en is mooi strak afgewerkt. De Faber Kolding modern werkt met een gesloten systeem en haalt de zuurstof die nodig is voor verbranding dus van buiten. Het vermogen ligt rond de 4 kiloWatt. De gaskachel staat dus niet in verbinding met de leefruimte, wat deze gaskachel extra veilig en rendabel maakt. Deze Kolding kan net zoals een gevelkachel met een directe geveldoorvoer rechtstreeks naar achteren aangesloten worden. De concentrische achteraansluiting met diameter 100/150 bevindt zich op 590mm vanaf de vloer. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THG.01018.QCF dus wees er snel bij want OP=OP.

Handleiding Faber Kolding modern MV

Faber Kolding modern voor een sfeervol vlammenspel

De afmetingen van de Faber Kolding Modern zijn (hxbxd) 71,0 x 62 x 47 cm. In verband met de schuine hoeken past de Faber Kolding ook mooi in een hoek. Wilt u de Kolding in het echt zien? neem dan even contact op alvorens u langskomt, zodat we voor u na kunnen gaan of deze haard nog beschikbaar is, want ons opruimingsassortiment wisselt dagelijks! Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier