Faber Kolding klassiek gaskachel

Opruiming op=op!

nu voor
1.190,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Faber
Model: Kolding Klassiek
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Faber Kolding Klassiek of Classique is een vrijstaande gaskachel met twee glazen deurtjes voor een prachtig zicht op het speelse vlammenspel. Het gaat hier om gebruikt exemplaar dat onlsnag nagekeken en behandeld is door onze technische specialisten. De kachel is nu weer klaar en vrijgegeven voor verkoop. De Kolding is beschikt over een keramische houtstammenset. De Faber Kolding heeft een klassieke uitstraling en is mooi strak afgewerkt. Deze Faber Kolding functioneert met een open systeem. De afmetingen van de Faber Kolding zijn (hxbxd) 700 x 620 x 500 mm. De rookgasafvoer met een diameter van 10 cm. bevindt zich aan de achterzijde zit op ca. 540 mm (hoogte hart pijp). Het vermogen ligt rond de 6,5 kiloWatt en de kleur van de kachel is donker antraciet (937). In verband met de schuine hoeken past de Faber Kolding ook mooi in een hoek. Wilt u de Faber Kolding komen bewonderen? Neem dan even contact op alvorens u langskomt, zodat we na kunnen gaan of deze haard nog aanwezig is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks. Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie THG.01016.QCF, dus wees er snel bij  want OP=OP!

Handleiding en maatvoering Faber Kolding open systeemUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier