Faber Hestia flatburner gashaard showroommodel

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer gesloten gashaarden in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop  Specificaties

  Merk: Faber
  Model: Hestia
  Soort haard: Inbouw/inzet,Demo model
  Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
  Vermogen: 4 - 6 kW
  Soort: Convectie
  Staat: Nieuw uit verpakking

De Faber Hestia flatburner, dat is nog eens een haard met sfeer! Een inbouwhaard met klasse. De Faber Hestia is een gesloten gashaard wat wil zeggen dat de zuurstof, benodigd voor de verbranding, van buitenaf komt. Een heerlijk veilig idee. De Hestia is voorzien van een flatburner, zwarte lamellen achterwand en wordt geleverd compleet met houtstammenset en afstandsbediening (AB en ontvanger worden nieuw besteld voor deze haard). Het vermogen ligt rond de 5,5 kiloWatt. Deze Hestia is frameless, wat wil zeggen dat u geen hinderlijk lijstwerk in het zicht heeft. Wilt u de Hestia graag combineren met een mooie schouw? Geen probleem, we hebben tientallen modellen bij ons in de opruiming en we kunnen vast een mooie setprijs voor u maken. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het laatste model met ref. 1.135.033.003 dus OP=OP. In onze showroom te Orvelte, waar de Hestia opgesteld staat kunnen wij u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.

Faber-Hestia-Nostalgic

Ons dienstenpakket, ook voor de Faber Hestia

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Wilt u toch liever uw kachel zelf installeren? Geen probleem, u krijgt van ons de scherpste prijs en materialen en onderdelen kunt u afhalen en ruilen bij één van onze vier DHZ loketten in Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Voor stooktips en adviezen om veilig te stoken kunt u terecht op onze website.

Heeft u nog geen rookkanaal of schoorsteen? Wij installeren graag een rookkanaal voor u, maar wij kunnen ook uitsluitend het pijpmateriaal aan u leveren met DHZ-korting. Wij doen datgene wat u wenst. Wij kunnen alles voor u regelen van A tot Z, maar u kunt ook een deel zelf doen of uitbesteden. 

Like, like, like

Twijfelt u nog over uw aanschaf bij ‘t Stokertje? Misschien vindt u het leuk om de ervaringen van onze klanten te lezen op ons gastenboek. Als u nog vragen heeft, waarbij wij u van dienst kunnen zijn, mail ons dan gerust, wij zullen z.s.m. contact met u opnemen. Vindt u ’t Stokertje leuk? Dan vinden wij het leuk als u ons ‘liked’ op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Zo blijft u ook automatisch op de hoogte van onze acties, nieuwsberichten en activiteiten.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier