Faber Helex inzethaard op gas

Opruiming op=op!

nu voor
490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Faber
Model: Helex inzethaard
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze eenvoudige, klassieke gashaard van Helex & Faber is nu bij ons in de opruiming. Deze gashaard heeft een panorama ruit voor veel zicht op het vuur ook aan de zijkanten. Deze inzethaard op gas werkt met een open systeem. Een inzethaard kan je normaliter vrij eenvoudig in een bestaande open haard opening plaatsen en aansluiten op de schoorsteen. De afmetingen zijn ongeveer 510x670x410 mm (hxbxd). De diameter van de bovenaansluiting voor de rookgasafvoer is 100 mm. De kleur is antraciet (937). Deze gashaard is al door onze werkplaats nagekeken en gecontroleerd dus is al klaar voor een tweede leven. De haard is inclusief thermostaat, thermokoppel en TTB. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentienummer THG.00248.QCF dus OP=OP. 

THG.00248-Helex-Faber-Inzethaard-GO-BU-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier