Faber Grandeur gaskachel met rok en chroom

Opruiming op=op!

nu voor
1.990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Faber
Model: Friese Smit
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Een prachtig exemplaar Friese Smid gaskachel Faber Grandeur staat te wachten op een nieuwe eigenaar. Voor u is dit een buitenkansje want we zijn aan het opruimen en daarom verkopen we nu de Faber Grandeur alias Friese Smid aan de liefhebber voor een bodemprijs! De Friese Smidskachel is van oorsprong een kolenkachel met een gezellig ellipsvormig glas waardoor je het vuur kan zien gloeien. Lang geleden besloot de Nederlandse fabrikant Faber om een aantal Friese Smids kachels genoemd de Faber Grandeur op gas te maken. Dit was een enorm succes en vandaar dat we nu meerdere exemplaren aan kunnen bieden want een Friese Smids kachel gaat meerdere levens mee! Deze kachel is al door de specialisten van onze werkplaats nagekeken en is compleet met thermostaat en TTB. De afmetingen zijn ca. 960 mm hoog, 1040 mm breed en 770 mm diep. De rookgasafvoer heeft een diameter van 100 mm en zit aan de achterkant op hoogte van ca. 610 mm (hart pijp). De Friese Smid gaskachel is een gaskachel met een open systeem. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie TH.00111.QCF en TH.00806.QCF dus OP=OP. Beide kachels zien er absoluut prachtig uit!

TH.00111.QCF 

TH.00111.WP-Friese-Smit-Ovaal-vaste-voet-Foto2_1

TH.00806.QCF 

TH.00806-Faber-Grandeur-Ovaal-Vast-Voet-Gas-Foto1

TH.00806-Faber-Grandeur-Ovaal-Vast-Voet-Gas-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier