Faber Grandeur Friese Smit gaskachel

Op=Op, nu met 800,00 herfst kassakorting

nu voor
1.790,00 990,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelkanjer Twente
Bel gelijk 0541 - 670260 om te reserveren


Specificaties

Merk: Faber
Model: Friese Smit
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Wij hebben dit prachtige exemplaar voor u kunnen bemachtigen. De Faber Grandeur gaskachel is al door de specialisten van onze werkplaats nagekeken en is klaar voor een tweede leven. De Faber Grandeur, ook wel Friese Smits kachel genoemd, heeft een bijzondere uitstraling. Oorspronkelijk werd de Faber Grandeur of Friese Smits haard alleen op kolen gestookt. Omdat het model ook later, toen gas beschikbaar werd, nog onveranderd populair bleek te zijn is Faber dit type kachel ook als gaskachel (open systeem) gaan maken. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model op de foto met referentie THG.00114.QCF dus OP=OP. Deze vrijstaande gaskachel heeft een rijk en bijzonder verleden en is echt een sieraad in uw kamer. De diameter van de rookgasafvoer is 10 cm en zit aan de achterzijde op harthoogte pijp 590 mm. De afmetingen van de kachel zijn ca. 940x920x510 mm (hxbxd). 

THG.00114-Friese-Smit-met-chroom-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier