Faber Friese Smit gaskachel

Opruiming op=op!

nu voor
1.490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Faber
Model: Friese Smit
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze Faber Friese Smits gaskachel is een mooi exemplaar met nostalgische elementen. De Friese Smits heeft er al heel wat jaartjes levenservaring op zitten, maar is al door de specialisten van onze werkplaats nagekeken, goedgekeurd en is klaar voor een tweede leven. De Faber Grandeur, ook wel Friese Smits kachel genoemd, heeft een bijzondere uitstraling. Oorspronkelijk werd de Faber Grandeur of Friese Smits haard alleen op kolen gestookt. Omdat het model ook later, toen gas beschikbaar werd, nog onveranderd populair bleek te zijn is Faber dit type kachel ook als gaskachel (open systeem) gaan maken. Deze vrijstaande gaskachel heeft een rijk en bijzonder verleden en is echt een sieraad in uw kamer. De diameter van de rookgasafvoer is 11 cm en zit aan de achterzijde op harthoogte pijp 580 mm. De afmetingen van de kachel zijn ca. 970x1060x600 mm (hxbxd). De kachel is behandeld met Zebraline kachelpoets. Ook is deze Friese Smits voorzien van TTB, thermokoppel en thermostaat. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model op de foto met referentie TH.00268.QCF dus OP=OP. 

TH.00268.XGO-Friese-Smit-Gas-Open-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier