Vrijblijvende offerte
Faber Fantasy gashaard

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Mooie gashaard van Faber nu bij ons in de opruiming, de Faber Fantasy. We hebben meerdere inbouwhaarden van Faber op de opruiming staan, waaronder dus de Fantasy. De Faber Fantasy heeft een bijzondere grijs metallic lijst (zie foto) en een moderne, minimalistische uitstraling. Het gaat hier om een showroommodel uit verpakking. Deze aanbieding is eenmalig en OP=OP (THG.00241). De Faber Fantasy is een gashaard met een gesloten systeem en hij levert 3,9 kiloWatt vermogen. U kunt de Faber Fantasy op afspraak bij ons bekijken. Afmetingen zijn (bxhxd) 112 x 44,3 x 2,1 cm en inbouwmaten 107 x 46 x 28,1 cm. Achterwand is van stalen lamellen en de afvoerdiameter is 100/150.

THG.00241 Faber Fantasy

Faber Fantasy met veel voordeel

Wilt u liever een andere inbouwhaard van Faber? We hebben ook nog diverse andere modellen van de Faber gashaard in de opruiming voor absolute bodemprijzen. Deze inbouwhaarden van Faber staan in onze showroom en worden binnenkort vervangen door recentere modellen. Voor u betekent dat een enorme KORTING! De gashaarden van Faber staan voor kwaliteit van Nederlandse bodem.

Specificaties

Merk: Faber
Model: Fantasy
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Faber Fantasy gashaard

Normale prijs 2.695,00

Einddatum 21-05-2022 17:27:53


Welkom op de veiling van: 'Faber Fantasy gashaard'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 890,00 (ieder volgend bod moet minimaal 25,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Haardenhuys Gelderland, Beekstraat 23, 8162 HA EPE

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden