Faber Duet Premium L hoek rechts gashaard demomodel

Opruiming op=op!

van 4.445,00, nu voor
2.990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Faber
Model: Duet Premium L
Soort haard: Inbouw/inzet,Demo model
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Een showroommodel van de Faber Duet Premium L hoek rechts is nu beschikbaar uit de opruiming. Het betreft een haard die slechts voor demonstratiedoeleinden gebruikt is. De Faber Duet is een inbouw gashaard met een hoekmodel. De haard wordt op een dusdanige manier ingebouwd dat u alleen kader en glas nog in het zicht over houd. De Duet heeft een glazen achterwand, waardoor een meer dynamisch vuurbeeld wordt gecreëerd. De gashaard produceert 9 kW aan convectiewarmte en heeft een concentrische bovenaansluiting met een diameter van 130/200mm. De afmetingen zijn 762x1095x492mm (hxbxd). De verstelbare poten kunnen tot 3 cm aan de hoogte toevoegen. De afmetingen van het raamoppervlak zijn 393x990mm (hxb) aan de voorzijde en 393x331mm (hxb) aan de rechterhoek. De aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie 1.135.058.041 dus wees er snel bij want OP=OP.

Zoals u ziet op onderstaande foto's is de haard bij onze showroom ingebouwd met een heel fraai plateau. Dit is een Gijsen plateau 'Los Angeles' van Belgisch gezoet hardsteen. De showroomopstelling is ook gezamelijk af te nemen. Hiervoor komt u via onderstaande link terecht op de combideal!

Gijssen Plateau met Faber Duet Premium LUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier