Faber Cadra gashaard

Opruiming op=op!

nu voor
990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Faber
Model: Cadra
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Faber Cadra gashaard is nu zeer aantrekkelijk geprijsd en uit de opruiming verkrijgbaar. De gashaard functioneert met een open verbrandingssysteem. De Cadra van Faber is een zeer strakke gashaard met een grote ruit. De haard beschikt over een charmant interieur met steenmotief. Binnen in de haard is er een decoratieve houtstammenset aanwezig. Deze Faber Cadra gashaard beschikt over een strak kader, zodat de haard ook zeer geschikt is voor plaatsing in een bestaande situatie. De gashaard heeft een vermogen van ca. 7 kiloWatt. Het staalwerk van de haard is donker antraciet gekleurd (937). De afmetingen voor het inbouwen van de haard zijn 705x580x325mm (HxBxD) en de afmetingen van de haard inclusief het kader zijn 750x630x350mm (HxBxD). Aan de bovenzijde van de Faber Cadra is een aansluiting aanwezig van 100mm. De Faber Cadra heeft al enige stookervaring, maar is nagekeken, behandeld en goedgekeurd door onze technische specialisten. De aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THG.01028.QCF dus wees er snel bij want OP=OP.

Deze Cadra bevindt zich in een zeer goede staat en kan op afspraak meegenomen worden.  Wilt u ons van te voren wel laten weten indien u langskomt? Zo kunnen we even voor u nagaan indien de haard nog beschikbaar is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks.

Bent u op zoek naar een soortgelijke kachel als de Faber Cadra, maar dan net even anders?

Of wilt u een andere gashaard van Faber?

Neem vooral eens een kijkje in onze haardencatalogus. U zult versteld staan van ons aanbod. Vindt u het moeilijk om te kiezen? Kom dan langs in één van onze showrooms voor gedegen advies en hulp bij de juist keuze.

’t Stokertje biedt een brede keur aan diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Wilt u toch liever uw kachel zelf installeren? Geen probleem, u krijgt van ons de scherpste prijs en materialen en onderdelen kunt u afhalen en ruilen bij één van onze drie DHZ loketten in Friesland, Drenthe en Gelderland. Voor stooktips en adviezen om veilig te stoken kunt u terecht op onze website.

Heeft u nog geen rookkanaal of schoorsteen? Wij installeren graag een rookkanaal voor u, maar wij kunnen ook uitsluitend het pijpmateriaal aan u leveren met DHZ-korting. Wij doen datgene wat u wenst. Wij kunnen alles voor u regelen van A tot Z, maar u kunt ook een deel zelf doen of uitbesteden. 

Twijfelt u nog over uw aanschaf bij ‘t Stokertje? Misschien vindt u het leuk om de ervaringen van onze klanten te lezen op ons gastenboek. Als u nog vragen heeft, waarbij wij u van dienst kunnen zijn, mail ons dan gerust, wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Vindt u ’t Stokertje leuk? Dan vinden wij het leuk als u ons ‘liked’ op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Zo blijft u ook automatisch op de hoogte van onze acties, nieuwsberichten en activiteiten.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier