Faber Beetgum schouw crema imperal gepolijst

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

De Faber Beetgum schouw vormt een mooi setje met de Faber Spectra gashaard. Deze Faber Beetgum is gemaakt van Crema Imperal natuursteen en is gepolijst.  De maten van de schouw zijn  H 110 x B 148 x D 35 cm.  De dagmaat (opening) is 89 cm breed x 80 cm hoog. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor deze schouw met referentie SCH.00004 dus OP is OP en what you see is what you get! Belt u van tevoren wel even zodat u zeker weet dat de schouw nog niet verkocht is? De Faber Beetgum kunt u natuurlijk ook samen met een gashaard kopen tegen een zeer aantrekkelijke SETPRIJS. Mocht u liever een andere gashaard of schouw willen? We hebben voldoende andere haarden en schouwen in onze opruiming en onze showroom staan, dus er is altijd een goede match te maken voor een leuke setprijs!

Specificaties

Merk: Faber
Model: Beetgum
Soort haard: Schouw
Brandstof: Schouw
Vermogen: -
Soort: NVT
Staat: Nieuw uit verpakking

Faber Beetgum schouw crema imperal gepolijst

Normale prijs 2.600,00

Einddatum 30-06-2022 15:27:27


Welkom op de veiling van: 'Faber Beetgum schouw crema imperal gepolijst'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 1.100,00 (ieder volgend bod moet minimaal 50,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelparadijs Orvelte, Dorpsstraat 12, 9441 PD Orvelte

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden