Faber Athene gaskachel

Opruiming op=op!

nu voor
525,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Faber
Model: Athene
Soort haard: Vrijstaand,Huisjesmodel,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 10 - 12 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Faber Athene gaskachel is ontworpen door Jan des Bouvrie en is vele jaren toonaangevend geweest in de sfeerverwarmingsbranche. Een mooie gaskachel om te zien en met veel capaciteit bovendien! De Athene kan een vermogen behalen van ca. 10,8 kiloWatt en werkt met een open systeem. Bij de Athene heb je zicht op het vlammenspel met design houtblokken aan maar liefst drie kanten! Deze kachel is bij ons ingeruild en daarom nu voor een zacht prijsje te koop in onze opruiming. De afmetingen zijn ongeveer 760 x 790 x 500 mm (hxbxd). De diameter rookgasafvoer is 100 mm en zit aan de bovenkant. Deze uitvoering is in het zwart met goudkleurige pilaren en de haard is technisch in orde. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie THG.00225.QCF dus OP=OP. 
Handleiding Faber Athene

THG.00225-Faber-Athene-Goudkleurige-Pilaren-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier