Euroflamm houtgestookte hoekhaard

Opruiming op=op!

nu voor
590,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Euroflamm
Model: hoekhaard
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

In vuur en flammmm! met deze Euroflamm hoek inzethaard. Dit is een gebruikt model inzethaard, maar hij kan nog vele jaartjes mee. De gebruikte haarden op de opruiming worden altijd door de specialisten van onze werkplaats nagekeken en indien nodig worden er onderdelen vervangen zodat de haard weer goede diensten kan verrichten. Deze Euroflamm is al nagekeken door onze specialisten dus is al klaar voor een tweede leven! Deze inzethaard staat bij ons bekend onder referentie TH.02708.QCF. De rookgasafvoer zit aan de bovenkant en is ca. 100 x 200 mm. De haard zelf is ca. 520x730x560 mm (hxbxd). De kleur van de haard is antraciet (937). Deze aanbieding is eenmalig en OP=OP.

TH.02708.XWP-Euroflam-Heinoud-Hoek-Rechts-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier