Etna fornuis

Opruiming op=op!

nu voor
390,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Etna
Model: fornuis
Soort haard: Vrijstaand,Anders,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Etna fornuis voor ouderwets stookplezier. Leuk om te zien en nog leuker om weer te gebruiken. Dit Etna fornuis is nu bij ons in de opruiming voor een bodemprijs. De diameter van de rookgasafvoer is 131 mm. De kachel heeft een bovenuitgang. De afmetingen van de Etna zijn 820x600x760 mm (hxbd). De kachel wordt verkocht in de staat waar hij in verkeert dus What you see is what you get maar daar is de prijs dan ook naar! Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie TH.02626.WP dus OP=OP.  

Etna pure nostalgie

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen na het ophalen niet meer geretourneerd worden.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier