EM Jaarsma Rubens houtkolenkachel

Opruiming op=op!

nu voor
90,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Jaarsma
Model: EM Rubens
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Kolen
Vermogen: 2 - 4 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze bijzondere antieke haard van het merk Jaarsma is nu voordelig te koop bij 't Stokertje. De EM Rubens Jaarsma past uitstekend bij een RETRO inrichting. Het is een gebruikt model maar ziet er weer leuk uit! De haard is namelijk al door onze technische specialisten nagekeken en opgeknapt, klaar voor een nieuw leven. Super leuk voor de sier of op het terras/in de tuin. De Rubens is een kolenkachel van oorsprong, maar er kunnen ook kleine stukjes hout in gestookt worden. De afmetingen van deze haard zijn ca. (hxbxd) 710x640x300 mm. De rookgasafvoer aan de achterzijde is 95 mm en zit op 420 mm van de vloer tot hart pijp. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie THH.00985.ZG dus OP=OP. Bij deze haard geldt, what you see is what you get, dus ophalen in de staat waarin hij nu verkeert, maar daar is de prijs dan ook naar!

Heeft u interesse gekregen in de Jaarsma Rubens en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier