We mogen weer open! Klik hier, maak een afspraak en kom langs in een van onze vestigingen

Edilkamin Evia pelletkachel showroommodel lockdownkorting

Opruiming op=op!

van 3.255,00, nu voor
2.625,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Edilkamin
Model: Evia
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Pellets
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Edilkamin Evia staat in onze showroom te pronken maar kan niet wachten om het bij u thuis gezellig te maken! Nu direct uit voorraad leverbaar met extra lockdown-ophaalkorting dus profiteer snel want OP=OP.

Met videobellen en chatten via whatsapp kunnen we de kachel helemaal rondom aan u laten zien zodat het net is alsof u bij ons in de winkel bent.

De Edilkamin Evia pelletkachel is nu eenmalig rechtstreeks uit voorraad leverbaar en voor een gereduceerde prijs aan te schaffen. De Evia is een vrijstaande pelletkachel met een hoge, ronde vorm. De kachel heeft een stijlvolle glazen deur en is verkrijgbaar in de zwarte uitvoering. De Evia levert 3 tot 7,9 kW aan vermogen en is 113x57x56cm groot. De aansluiting voor de rookgasafvoer bevindt zich zowel aan de boven- als achterzijde en heeft een diameter van 80mm. U kunt deze pelletkachel optioneel ook aansluiten op een externe luchttoevoer. Ons voorradige model staat buiten verpakking in één van onze showrooms op u te wachten. Neem bij interesse vooral even contact op zodat we voor u na kunnen gaan indien de Evia nog beschikbaar is. De aanbieding is namelijk eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie 1.210.026.001 dus wees er snel bij want OP=OP.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier