We mogen weer open! Klik hier, maak een afspraak en kom langs in een van onze vestigingen

Edil Kamin Lille 8 kW pelletkachel showroommodel lockdownkorting

Opruiming op=op!

van 3.926,00, nu voor
3.357,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Edilkamin
Model: Lille 8
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Pellets
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Edilkamin Lille 8 staat in onze showroom te pronken maar kan niet wachten om het bij u thuis gezellig te maken! Nu direct uit voorraad leverbaar met extra lockdown-ophaalkorting dus profiteer snel want OP=OP.

Met videobellen en chatten via whatsapp kunnen we de kachel helemaal rondom aan u laten zien zodat het net is alsof u bij ons in de winkel bent.

De EdilKamin Lille 8 showmodel is nu bij ons in de opruiming voor een leuke prijs. Dit showroommodel is nog nieuw maar staat buiten verpakking in onze showroom. De Lille is een gietijzeren pelletkachel en werkt met natuurlijke convectie. De EdilKamin Lille heeft een vermogen tussen de 2 en 8 kiloWatt, het rendement ligt rond de 91%. De aansluiting van 80 mm doorsnede kan bovenop of aan de achterkant. De afmetingen van de Lille zijn ca. 80 x 64 x 58 cm (bxhxd). Deze aanbieding is eenmalig (dus OP=OP) en het gaat alleen om het voorradige showroommodel met referentie 1.210.022.001 (CM). Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier