Edil Kamin Kikka pelletkachel demomodel

Op=Op, nu met 500,00 lente kassakorting

van 2.165,00, nu voor
1.590,00 1.090,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Edilkamin
Model: Kikka Plus
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Pellets
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Mooie pelletkachelEdilKamin (Italiana Camini) Kikka Plus, nu een DEMOMODEL bij ons in de opruiming voor een knalprijs. De EdilKamin Kikka heeft een vermogen tussen de 3 en 8 kiloWatt, het rendement ligt boven de 90%. De aansluiting van 80 mm doorsnede kan bovenop, achter of aan de zijkant. De afmetingen van de Kikka zijn ca. 93 x 43 x 51 cm (bxhxd). Deze aanbieding is eenmalig (dus OP=OP) en het gaat alleen om het demomodel met referentie DEM.00165. De kachel wordt eerst nog door onze werkplaats nagekeken zodat hij bij thuis meteen aan de slag kan.

Wat zijn pelletkachels en pellets? Pellets zijn een milieuvriendelijke brandstof uit een soort korrels van Ø 6 mm, verkregen door het persen van houtzaagsel zonder het gebruik van additieven. Het kleine formaat maakt een eenvoudige, automatische toevoer van het reservoir naar de verbrandingskamer mogelijk. Dat betekent dat je een pelletkachel maar 1 x per dag (of zelfs minder vaak) hoeft te vullen. Het wordt meestal verkocht in handige zakjes van 15 kg of in bulk.

 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier