Edil Kamin Flexa pelletkachel demomodel

*** DEZE HAARD IS GERESERVEERD ***

Op=Op, nu met 400,00 herfst kassakorting

van 2.760,00, nu voor
1.595,00 1.195,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.


Op voorraad in ons magazijn
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Edilkamin
Model: Flexa
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Pellets
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Mooie pelletkachelEdilKamin (Italiana Camini) Flexa, nu bij ons in de opruiming voor een knalprijs. Onze showroom moet altijd up to date blijven en daarom ruimen we af en toe onze demomodellen op. Dit model is slechts gebruikt voor demonstratiedoeleinden en is al weer nagekeken door onze werkplaats zodat hij zo bij u aan de slag kan. De EdilKamin Flexa heeft een vermogen tussen de 2 en 8 kiloWatt, het rendement ligt rond de 90%. De aansluiting van 80 mm doorsnede zit aan de achterkant op hoogte hart pijp 380 mm. De afmetingen van de Flexa zijn 99 x 55 x 55 cm (bxhxd). De kleur van de kachel is 937 (antraciet). ze aanbieding is eenmalig (dus OP=OP) en het gaat alleen om het demomodel met referentie SHR.02998.QCF. 

SHR.02998.WP-Edil-Kamin-Flexa-Foto2

Wat zijn pelletkachels en pellets? Pellets zijn een milieuvriendelijke brandstof uit een soort korrels van Ø 6 mm, verkregen door het persen van houtzaagsel zonder het gebruik van additieven. Het kleine formaat maakt een eenvoudige, automatische toevoer van het reservoir naar de verbrandingskamer mogelijk. Dat betekent dat je een pelletkachel maar 1 x per dag (of zelfs minder vaak) hoeft te vullen. Het wordt meestal verkocht in handige zakjes van 15 kg of in bulk.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier