Dubbelwandig RVS pijpmateriaal Dinak

Opruiming op=op!

nu voor
60,00


Op voorraad in ons magazijn
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Soort haard: Anders
Brandstof: Anders
Vermogen: -
Soort: NVT
Staat: Nieuw in verpakking

Nu in de uitverkoop bij 't Stokertje, RESTANTEN van een partij RVS Dubbelwandig geïsoleerd pijpmateriaal. 
Zo lang de voorraad strekt bij ons in de opruiming vanaf 60 euro per meter.

Er zijn nog een aantal complete rookkanalen samen te stellen soms met behulp van compatibele onderdelen van andere merken voorradig pijpmateriaal zoals bijvoorbeeld Helex. Voor advies kunt u het beste contact met ons opnemen via info@stokertje.nl of in één van onze showrooms langskomen.

Als u op deze link klikt vindt u het overzicht van de voorraad en actieprijzen van Dinak RVS dubbelwandig pijpmateriaal in diverse diameters. Voor de actuele voorraadpositie kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop aangezien de voorraad dagelijks wisselt.

Bestellingen kunt u mailen naar info@stokertje.nl. Vermeld duidelijk de materialen en hoeveelheden, alsmede uw volledige NAW gegevens en telefoonnummer. Graag aangeven bij welke vestiging u het materiaal op wilt halen. Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt....

LET OP: de genoemde prijzen zijn OPHAALPRIJZEN voor DOE-HET-ZELVERS. Ruilen of retourneren is alleen mogelijk BINNEN 30 DAGEN en op vertoon van een betaalbewijs.  

De installatie van een dubbelwandig rookkanaal

Indien u besluit een rookkanaal zelf te gaan installeren is het belangrijk zeker te weten dat u deskundig genoeg bent en te realiseren dat u zelf verantwoordelijk bent voor het eindresultaat. Bij twijfel dient u altijd een deskundige in te schakelen. Advies op afstand is altijd vrijblijvend, een communicatiemisverstand is dan namelijk nooit uit te sluiten.

De installatiehandleiding van Dinak kunt u hier bekijken en printen.

Dit dubbelwandige materiaal is gemaakt van RVS en is geschikt voor toepassingen met o.a. houtkachels, gaskachels, pelletkachels en open haarden. Zorg er voor dat de diameter die u kiest geschikt is voor uw toepassing (bij open haarden altijd een grotere diameter installeren).

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier