DRU York inzethaard op gas

Op=Op, nu met 300,00 herfst kassakorting

nu voor
790,00 490,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Dru
Model: York
Soort haard: Inbouw/inzet,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Op zoek naar een inzethaard voor een zacht prijsje? De York van DRU is dan misschien wel wat voor u. Deze gas open inzethaard met een vermogen van ca. 5 kiloWatt is nu bij ons in de opruiming. Meer informatie over het gas open systeem vindt u hier. Deze gashaard is te bekijken bij Kachelparadijs Orvelte en heeft slechts enkele keren gebrand t.b.v. demonstratie doeleinden. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het laatste model met referentie TH.02515 (zie foto linksboven) en de modellen hieronder THG.00265.QC JE en THG.00132.QC JE. Naast deze inzethaard zijn er nog veel meer haarden te bewonderen. 't Stokertje is specialist op het gebied van gashaarden, houtkachels, pelletkachels, schouwen en vele andere producten op het gebied van sfeerverwarming. De Dru York gashaarden die hieronder zijn afgebeeld zijn al nagekeken door onze gashaardenspecialist. Ze kunnen dus zo meegenomen worden!

THG.00265.QC

Dru-York-gashaard-THG.00265.QCF

TH.00132.QC JE

dru-york-gashaard-th00132

Komt u van ver? Wij verzekeren u dat een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard is. Nergens anders heeft u zoveel keuze en is het aanbod zo divers. Bovendien bieden wij altijd de laagste prijsgarantie op onze kachels, haarden en schouwen. U hoeft bij ons niet van een foto of plaatje te kopen, wij kunnen er bijna altijd voor zorgen dat u uw droomkachel ook in het echt kunt bekijken. Met duizenden kachels voorradig is levering en installatie bovendien snel geregeld.  Kortom, oerdegelijke service voor internetprijzenUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier