Dru Venteo gashaard

Op=Op, nu met 300,00 herfst kassakorting

van 1.590,00, nu voor
1.275,00 975,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Dru
Model: Venteo
Soort haard: Vrijstaand,Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Dru Venteo gashaard is nu verkrijgbaar uit onze opruiming en daarom voor een bodemprijs verkrijgbaar bij 't Stokertje. Bent u geïnteresseerd in een gashaard die strak ingebouwd kan worden? Wij hebben nu deze tweedehands exemplaar van de Dru Venteo in ons Haardenhuys Gelderland te Epe staan. Dru staat al voor jarenlange topkwaliteit garant en daarom is deze gas-gesloten haard klaar om weer flink wat jaren mee te gaan! De Venteo produceert zo'n 4-6 kW aan vermogen. De afmetingen zijn 920x740x410mm (HxBxD) en heeft een concentrische aansluiting voor het rookkanaal aan de bovenzijde van 100/150mm. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het showroommodel met referentienummer THG.00196 dus wees er snel bij want, OP=OP!

Interesse in de Dru Venteo? De haard staat in ons Haardenhuys Gelderland klaar voor een bezichtiging. Het assortiment aan opruimers wisselt echter wel dagelijks dus raden we u aan om van te voren eerst contact op te nemen. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier