Dru Trio Limited Edition demomodel

Opruiming op=op!

van 2.955,00, nu voor
2.095,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.


Op voorraad in ons magazijn
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Dru
Model: Trio Limited Edition ECO
Soort haard: Vrijstaand,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

We hebben nu een Dru Trio gaskachel Limited Edition DEMOMODEL in onze opruiming. Dat komt niet vaak voor dus wees er snel bij. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met serienummer 10-002 dus OP=OP. De Dru Trio limited edition (ook wel special edition genoemd) met Ceraglass achterwand is een vrijstaande gashaard met slanke vormen en een krachtige uitstraling. Deze gaskachel werkt met een gesloten systeem en er is dus concentrisch pijpmateriaal nodig. We hebben momenteel ook een partijtje gebruikte, verstelbare muurdoorvoeren in de opruiming voor slechts 30 euro! Zowel grote als kleine woonkamers kunnen worden voorzien van een prachtig middelpunt van vuur met 3D-effect, zichtbaar vanuit meerdere posities. Opmerkelijk is het hoge gele houtvuur met gloei-effect dat goed zichtbaar is door een van de drie glasramen. De Dru Trio Limited Edition is uitgevoerd in de kleur zwart en wordt geleverd incl. afstandsbediening. Het vermogen van de Dru Trio ligt rond de 4 kiloWatt en de afmetingen zijn 100,5 x 50,5 x 42,5 cm (hxbxd) rookgasafvoer 100/150 mm (gesloten systeem, uitvoering op aardgas).

Voor een voorproefje kunt u het onderstaande filmpje bekijken.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier