Dru Metro 80XT gashaard met Ceraglass showroommodel

*** DEZE HAARD IS GERESERVEERD ***

( RESERVERINGSNUMMER 1445 op 07-12-2019 )

Opruiming op=op!

van 3.580,00, nu voor
1.990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Dru
Model: Metro 80XT RCH met Ceraglass<
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze prachtige Dru Metro 80XT gashaard inclusief ceraglass achterwand en afstandsbediening is nu te koop voor een zeer aantrekkelijke prijs omdat dit showroommodel inmiddels opgevolgd is door een ander type. Als u op zoek bent naar een inbouwhaard op gas met een gesloten systeem, dan is dit uw beste kans! De Metro 80XT is de kleinste variant binnen de populaire Metro serie van Dru. Deze haard staat in onze showroom op u te wachten. De prijs is inclusief Ceraglass t.w.v. 230 euro, houtstammenset en afstandsbediening RCH. Eventuele accessoires zoals ventilatieroosters of rookgasafvoerkanalen zijn niet inbegrepen, maar kunt u wel bij bestellen. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor de ongebruikte Dru Metro 80XT (refnr SHR.02842) dus OP=OP! 

Bij voorkeur bouwen we deze haard tijdens het laagseizoen uit, zodat we onze showroom tijdens de drukke periode zo presentatief mogelijk houden.

MaattekeningUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier