DRU GASHAARD AANBIEDING

WELKOM OP DE DRU ACTIE PAGINA VAN 'T STOKERTJE

De nieuwste modellen van Dru staan opgesteld bij 't Stokertje Kachelparadijs in onze Dru Inspiration Shop. 
Volop actie en 7 dagen per week geopend! Wat kunnen we voor je betekenen...., maak hieronder je keuze.

Informeer ook naar onze actie GRATIS ONTSPIEGELD GLAS bij de DRU MAESTRO GASHAARD serie van 1 oktober t/m 31 december 2017.  

 

dru-gashaard-online   dru-gashaard-showroom

dru-gashaard-offerte   dru-gashaard-interieuradvies_1

 

Dru gashaarden, duurzaam en sfeervol

Bij 't Stokertje Kachelparadijs staan de nieuwste modellen van Dru opgesteld in de Dru Inspiration Shop en voor advies en inspiratie kun je daarom altijd bij ons terecht. In Orvelte zijn we zeven dagen per week geopend en hebben we twee koopavonden. We helpen je graag verder en doen je gegarandeerd een interessant aanbod.

Over de Dru gashaarden

Met een kachel of gashaard van DRU kun je op ieder moment warmte en sfeer oproepen zonder concessie te doen aan stijl en duurzaamheid. De gashaarden van Dru zijn voorzien van de nieuwste technieken en een bijzonder mooi vol vlambeeld. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de haarden te bedienen met uw mobiel of tablet en het ontspiegelde Clear View glas in een aantal gashaarden. Met het Clear View glas lijkt de ruit onzichtbaar en is het open haard effect nog groter. De kachels en haarden van DRU zijn dankzij het grote aantal producten, stijlen, kleuren en mogelijkheden passend binnen elk interieur!