Dru Excellence M gashaard showroommodel met Avignon Bufon schouw

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer gesloten gashaarden in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop

   Dru Basso gaskachel showroommodel

   Opruiming!

   Dru Basso gaskachel showroommodel
   adviesprijs 2.621,00 Nu 1.790,00
   Dru Metro 100XT-41 RCH Eco Wave gashaard showroommodel

   Opruiming!

   Dru Metro 100XT-41 RCH Eco Wave gashaard showroommodel
   adviesprijs 5.370,00 Nu 2.990,00
   Dru Petit gaskachel

   Opruiming!

   Dru Petit gaskachel Nu 990,00
   Dru Excellence M gashaard showroommodel

   Opruiming!

   Dru Excellence M gashaard showroommodel Nu 1.690,00


  Specificaties

  Merk: Dru
  Model: Excellence M met Avignon Bufon schouw
  Soort haard: Inbouw/inzet,Demo model,Schouw
  Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
  Vermogen: 6 - 8 kW
  Soort: Convectie
  Staat: Gebruikt

Voor een geweldige prijs is deze schitterende set uit onze showroom met de Dru Excellence gashaard samen met de Avignon Bufon schouw nu in de OPRUIMING. We willen graag onze showrooms netjes houden met het actuele assortiment voor het komende stookseizoen en daarom komt deze Dru Excellence inbouwhaard in de aanbieding. De Dru Excellence M wordt geleverd met een leistenen interieur, afstandsbediening en electronische ontsteking. De Excellence M is een gashaard met gesloten systeem dus uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen en woningen met -mechanische ventilatie. Deze SUPERAANBIEDING is eenmalig want OP=OP (intern serienummer SHR.04212). De haard is nog in nieuwstaat en alleen gebruikt voor demonstratiedoeleinden. De gashaard is ook zonder schouw verkrijgbaar voor 1690 euro en de schouw is los verkrijgbaar voor 300 euro.

Dru Excellence M met schouw Avignon Bufon

Buitenkans! Dru Excellence voor bodemprijs

Bijzonder aan de DRU Excellence M is de Dual Burner. Deze maakt het mogelijk te schakelen tussen twee verschillende vermogens met een blijvend vol en speels vlambeeld. Zo bepaalt u zelf de hoeveelheid warmte. De brander zit keurig netjes weggewerkt achter een robuuste stammenset die als een soort kampvuur in de haard is geplaatst. De Dru Excellence is ook bijzonder geschikt voor plaatsing in een schouw. In dat geval kunnen er bij de steenachtige achterwanden speciale profielsets besteld worden die aan de voorzijde van het glasraam worden geplaatst. Hierdoor zijn er geen lijsten meer zichtbaar en creëert de DRU Excellence de illusie van een open vuur. De Excellence van Dru heeft een vermogen van ca. 7,3 kiloWatt.  

Enthousiast? Meten is weten

Wilt u thuis alvast gaan meten? Hieronder vindt u de maatschets van de Dru Excellence M. Dan kunt u alvast kijken of het gaat passen. Natuurlijk komen wij ook graag bij u thuis om te kijken of de Dru Excellence geschikt voor u is. U kunt hiervoor een afspraak met ons maken. Wilt u meer weten over onze overige diensten? Ook dat kan, want 't Stokertje doet meer dan u denkt. Installaties, schoorsteenvegen, onderhoud, camera inspectie, interieuradvies enzovoort. 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier