We mogen weer open! Klik hier, maak een afspraak en kom langs in een van onze vestigingen

Dru Elektrisch haard met schouw

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Een nostalgisch retro exemplaar deze Dru Elektrische inzet haard in een donkere koperen kleur. Deze Dru elektrische haard zit in een schouw en is zeer makkelijk te plaatsen, er is geen afvoer nodig en alleen maar een stopcontact. De Dru Haard heeft een retro look en heeft als decoratie kooltjes aan de binnenzijde. De afmetingen van de schouw zijn 103 x 122 x 29 cm en de kleur van de schouw is wit. Dit bijzondere exemplaar is te zien in onze showroom en heeft referentienummer SHR.05398 dus OP=OP. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model op de foto en deze wordt verkocht in de staat waarin het zich bevindt, maar daar is de prijs dan ook naar.

dru-elektrisch-met-schouw

 

 

Specificaties

Merk: Dru
Model: Dru Elektrisch
Soort haard: Inbouw/inzet,Zonder afvoer,Schouw
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: -
Soort: NVT
Staat: Gebruikt

Dru Elektrisch haard met schouw

Normale prijs 1.200,00

Einddatum 16-04-2021 16:02:37


Welkom op de veiling van: 'Dru Elektrisch haard met schouw'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 400,00 (ieder volgend bod moet minimaal 25,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelhûs Fryslân, Slachtedyk 1, 8501 ZA Joure

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden