Dru Diablo Next gashaard vs demomodel

Opruiming op=op!

van 2.300,00, nu voor
1.750,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.


Op voorraad in ons magazijn
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Dru
Model: Diablo Next
Soort haard: Hanghaard,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Zo stijlvol zie je ze niet vaak! De DRU Diablo Next is een prachtige driezijdige haard die aan de wand wordt gemonteerd en dus geen vloerruimte inneemt. Dit DEMOMODEL van deze gas gesloten haard bieden wij nu aan voor een zeer scherpe prijs. De Diablo hanghaard is voorzien van houtstammenset en afstandsbediening met elektronische ontsteking, thermostatische regeling en een klokfunctie. De Diablo Next heeft een vermogen van 3,8 kW. Het gaat hier om een demomodel (welke slechts enkele keren gebrand heeft t.b.v. demonstratiedoeleinden) van één van onze showrooms met een mantel in de kleur zwart. De Diablo Next (ander type maar zelfde vlambeeld) is brandend te zien in onze showroom in Orvelte. Bel of mail van tevoren even of de Diablo er nog is, want OP=OP! De aanbieding geldt alleen voor het model met referentie 10-005. Het is mogelijk om de afvoerpijp tegen meerprijs te voorzien van een sieromkadering in dezelfde kleuren als de haard.  

Maattekening

De grootste keus in gas gesloten haarden

Bent u op zoek naar een soortgelijke kachel als de DRU Diablo, maar dan net even anders? Of wilt u een andere gashaard van DRU? Neem vooral eens een kijkje in onze haardencatalogus.

Bij de DRU Diablo heeft u misschien ook nog accessoires of onderhoudsartikelen nodig. Natuurlijk levert ’t Stokertje ook vloerplaten, haardsetjes, houtbakken, eenvoudige onderhoudsproducten tot en met luxe haardplateaus en schouwen. 

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Handleiding Dru DiabloUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier