Dru Diablo Next gashaard showroommodel met ceraglass achterwand

Op=Op, nu met 300,00 lente kassakorting

van 2.559,00, nu voor
2.290,00 1.990,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om te reserveren


Specificaties

Merk: Dru
Model: Diablo Next met ceraglass
Soort haard: Hanghaard
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Dit showroommodel van de Diablo Next in de uitvoering met ceraglass achterwand en zwarte mantel is nu in de opruiming. Zo stijlvol zie je ze niet vaak! De DRU Diablo Next is een prachtige driezijdige haard die aan de wand wordt gemonteerd en dus geen vloerruimte inneemt. De Diablo is een gas gesloten haard . De Diablo Next hanghaard is voorzien van houtstammenset en afstandsbediening met elektronische ontsteking, thermostatische regeling en een klokfunctie. De Diablo Next heeft een vermogen van 3,8 kW. Neem bij interesse voordat u langskomt eers even contact op, zodat we voor u na kunnen gaan indien de haard er nog is, want ons opruimingsassortiment gaat snel en OP=OP! De aanbieding geldt alleen voor het model met referentie 1.120.101.002 (de meerprijs van de ceraglass achterwand is al in de aanbiedingsprijs verwerkt). Het is mogelijk om de afvoerpijp tegen meerprijs te voorzien van een sieromkadering in dezelfde kleuren als de haard.  

Maattekening

 

     diablo-next-ceraglass

De grootste keus in gas gesloten haarden

Bent u op zoek naar een soortgelijke kachel als de DRU Diablo, maar dan net even anders? Of wilt u een andere gashaard van DRU? Neem vooral eens een kijkje in onze haardencatalogus.

Bij de DRU Diablo heeft u misschien ook nog accessoires of onderhoudsartikelen nodig. Natuurlijk levert ’t Stokertje ook vloerplaten, haardsetjes, houtbakken, eenvoudige onderhoudsproducten tot en met luxe haardplateaus en schouwen. 

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Handleiding Dru DiabloUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier