Dru Diablo Next gashaard hanghaard

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer gesloten gashaarden in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop

   Safretti Prometheus PG bio ethanol haard showroommodel

   Opruiming!

   Safretti Prometheus PG bio ethanol haard showroommodel
   adviesprijs 945,00 Nu 790,00
   Dru Estate Castello gashaard

   Opruiming!

   Dru Estate Castello gashaard Nu 990,00
   Dru Estate gashaard

   Opruiming!

   Dru Estate gashaard Nu 895,00
   Dru Excellence M gashaard showroommodel

   Opruiming!

   Dru Excellence M gashaard showroommodel Nu 1.690,00


  Specificaties

  Merk: Dru
  Model: Diablo Next
  Soort haard: Hanghaard
  Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
  Vermogen: 4 - 6 kW
  Soort: Convectie
  Staat: Gebruikt

Zo stijlvol zie je ze niet vaak! De DRU Diablo Next is een prachtige driezijdige haard die aan de wand wordt gemonteerd en dus geen vloerruimte inneemt. Dit nieuwe model van deze gas gesloten haard is nu eenmalig direct leverbaar wegens een gewijzigde bestelling en bieden wij daarom aan voor een aantrekkelijke prijs in de uitvoering met een zwarte mantel. De Diablo Next hanghaard is voorzien van houtstammenset en afstandsbediening met elektronische ontsteking, thermostatische regeling en een klokfunctie. De Diablo Next heeft een vermogen van 3,8 kW. De Diablo Next is brandend te zien in onze showrooms. Neem bij interesse voordat u langskomt eers even contact op, zodat we voor u na kunnen gaan indien de voorradige haard er nog is, want ons opruimingsassortiment gaat snel en OP=OP! De aanbieding geldt alleen voor het model met referentie DEM.00209. Het is mogelijk om de afvoerpijp tegen meerprijs te voorzien van een sieromkadering in dezelfde kleuren als de haard.  

Maattekening

 

De grootste keus in gas gesloten haarden

Bent u op zoek naar een soortgelijke kachel als de DRU Diablo, maar dan net even anders? Of wilt u een andere gashaard van DRU? Neem vooral eens een kijkje in onze haardencatalogus.

Bij de DRU Diablo heeft u misschien ook nog accessoires of onderhoudsartikelen nodig. Natuurlijk levert ’t Stokertje ook vloerplaten, haardsetjes, houtbakken, eenvoudige onderhoudsproducten tot en met luxe haardplateaus en schouwen. 

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Handleiding Dru DiabloUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier

Corona Update

MAATWERK OPLOSSINGEN