Dovre 360CB houtkachel showroommodel

Opruiming op=op!

van 1.650,00, nu voor
1.090,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Dovre
Model: 360 CB
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

De Dovre 360CB houtkachel showroommodel is nu uit onze opruiming verkrijgbaar. Deze haard is nog niet gebruikt maar wel uit de verpakking. De kachel is klaar voor een nieuwe eigenaar. De Dovre is gemaakt van oerdegelijk gietijzer en levert van 2.3 tot 9 kW aan stralingswarmte. Het nominale vermogen is 7 kW. De haard weegt ca. 130kg en is licht antraciet (930) van kleur. De 360CB heeft de volgende afmetingen: 685x550x480mm (hxbxd) en beschikt over een boven- en achteraansluiting voor het rookkanaal met een diameter van 125mm. Het hart van de achteraansluiting zit hierbij op 575mm vanaf de vloer gemeten. De aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie 1.105.033.001 dus wees er snel bij en sla uw slag want OP=OP. 

Heeft u interesse gekregen in de Dovre 360CB en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier