Dovre 300G houtkachel

Opruiming op=op!

nu voor
550,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om te reserveren


Specificaties

Merk: Dovre
Model: 300G
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

De Dovre 300G is een vrijstaande houtkachel met deurtjes en glas. Vooral praktisch aan deze kachel is dat je aan de zijkant kan laden of aan de voorkant. Er kunnen lekkere grote blokken hout in deze stoere en degelijke gietijzeren houtkachel. Deze Dovre 300G houtkachel is nu erg voordelig verkrijgbaar uit onze opruiming. Het gaat hier om een gebruikt exemplaar dat is nagekeken en behandeld door specialisten uit onze werkplaats. Nu is de gietijzeren houtkachel weer helemaal klaar voor een nieuwe eigenaar. De kachel produceert zo'n 8 kW aan pure stralingswarmte. De afmetingen van de 300G zijn ca. 645x800x430mm (hxbxd). De houtkachel beschikt over een achter-/bovenaansluiting van het rookkanaal met een diameter van 125mm. Het hart van de achteraansluiting zit op 55cm vanaf de vloer gemeten. De kleur van de kachel is licht antraciet (930). Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie THH.00931.QCF. Wees er snel bij want OP=OP. 

De handleiding van de Dovre 300G kunt u hier bekijken, hierin staat ook de maatvoering en uitgebreide informatie.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier