We mogen weer open! Klik hier, maak een afspraak en kom langs in een van onze vestigingen

Dovre 250 houtkachel showroommodel lockdownkorting

Opruiming op=op!

van 1.271,00, nu voor
999,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Dovre
Model: 250
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

De Dovre 250 houtkachel staat in onze showroom te pronken maar kan niet wachten om het bij u thuis gezellig te maken! Nu direct uit voorraad leverbaar met extra lockdown-ophaalkorting dus profiteer snel want OP=OP.

Met videobellen en chatten via whatsapp kunnen we de kachel helemaal rondom aan u laten zien zodat het net is alsof u bij ons in de winkel bent.

De Dovre 250 houtkachel is nu eenmalig uit voorraad leverbaar. Deze kachel staat buiten verpakking in één van onze showrooms op u te wachten en is nog nieuw. De Dovre 250 is een handzame, compacte houtkachel van gietijzer en dus lekker degelijk.  De afmetingen van de Dovre 250 zijn ongeveer (hxbxd) 645x455x405 mm. De rookgasafvoer kan aan de boven- of achterkant en heeft een diameter van 125 mm. De Dovre 250 is een degelijke, compacte, gietijzeren houtkachel die heerlijke stralingswarmte afgeeft. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met het referentie 1.105.028.001 dus OP=OP. 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier