We mogen weer open! Klik hier, maak een afspraak en kom langs in een van onze vestigingen

Dovre 250 DVGA gaskachel

*** DEZE HAARD IS ONDER OPTIE ***

( NUMMER 2341 op 09-04-2021 )

Opruiming op=op!

nu voor
990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Dovre
Model: 250 DVGA
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

De DOVRE 250 DVGA is een parmantige, kleine gashaard. Deze leuke gaskachel met gesloten systeem mag weg voor een aantrekkelijke prijs. De Dovre 250 DVGA heeft ca. 5 kiloWatt vermogen en heeft een aansluiting voor concentrische pijp met diameter 100/150. Deze sfeerkachel is voorzien van gezellig kooltjesvuur. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THG.01066.QCF dus OP=OP. De prijs is exclusief muurdoorvoer of ander aansluitmateriaal.

Maattekening

Handleiding

dovre-250-gaskachel

Komt u van ver? Wij verzekeren u dat een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard is. Nergens anders heeft u zoveel keuze en is het aanbod zo divers. Bovendien bieden wij altijd de laagste prijsgarantie op onze kachels, haarden en schouwen. U hoeft bij ons niet van een foto of plaatje te kopen, wij kunnen er bijna altijd voor zorgen dat u uw droomkachel ook in het echt kunt bekijken. Met duizenden kachels voorradig is levering en installatie bovendien snel geregeld.  Kortom, oerdegelijke service voor internetprijzen!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier