Dovre 2100 inbouw houthaard

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer houtkachels in onze OPRUIMING!


Regelmatig heeft 't Stokertje superkoopjes en onder die categorie valt de Dovre 2100 inbouwhaard ook. Deze kachel heeft al enige stookervaring, maar is voordat hij de showroom in is gegaan nagekeken en behandeld door onze technische specialisten. Met een vermogen van maar liefst 9kW krijgt u het met deze inbouwhaard zeker warm in huis. De diameter van de rookgasafvoer is 185 mm. Deze inbouwhaard heeft de volgende inbouwmaat: 695x670x420 mm (lxbxd) en staat bij ons bekend onder artikelnummer:THH.00959.QCF. Deze aanbieding is eenmalig en OP=OP.

Spaar met de Dovre 2100 uw portemonnee én het milieu

Met een kachel kunt u bovendien behoorlijk besparen op uw stookkosten en uw investering snel weer terugverdienen. Bovendien spaart u ook de voorraad fossiele brandstoffen op aarde, want het stoken met hout valt onder hernieuwbare, duurzame energie. De voorraad fossiele brandstoffen is niet onuitputtelijk en de brandstof prijzen stijgen nog steeds. Het is dus een erg prettig idee om onafhankelijk te zijn van de grillen en prijspolitiek van energieleveranciers. Tot slot bent u ook nog milieuneutraal bezig want bij het stoken met hout komt evenveel CO2 vrij als bij het reguliere verrottingsproces van hout in een bos. En dat alllemaal met als resultaat een heerlijke, gezellige warmtebron. Een echte WIN-WIN situatie.

Wist u dat u met een gaskachel behoorlijk op uw stookkosten kunt besparen in het voor- en naseizoen? Vaak zijn alleen de avonden dan een beetje kil en heeft u plaatselijk behoefte aan wat extra warmte. Dan is het niet nodig om het hele centrale verwarmingssysteem op te starten, maar kunt u volstaan door de gaskachel aan te zetten. Dit is een stuk voordeliger en veel gezelliger op de koop toe!

Stokertje & social media

Vindt u ’t Stokertje leuk? Dan vinden wij het leuk als u ons ‘liked’ op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Zo blijft u ook automatisch op de hoogte van onze acties, nieuwsberichten en activiteiten.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier