Dik Geurts Prostyle tunnelhaard EA inbouwkader

*** DEZE HAARD IS ONDER OPTIE ***

( NUMMER 1722 op 03-06-2020 )

Opruiming op=op!

van 3.490,00, nu voor
2.695,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.


Op voorraad in ons magazijn
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Dik Geurts
Model: Prostyle tunnelhaard
Soort haard: Inbouw/inzet,Tunnel/doorkijk
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze prachtige houtgestookte Prostyle tunnelhaard van Dik Geurts is nu verkrijgbaar uit onze opruiming wegens een gewijzigde bestelling. De haard staat is nieuw en staat in ons magazijn op haar nieuwe eigenaar te wachten. De Prostyle serie van Dik Geurts is kenmerkend door haar gescreende ruit waardoor een dynamisch vuurbeeld wordt weergegeven. De Prostyle Tunnel kan strak ingebouwd worden en wordt geleverd met een inbouwkader (ter waarde van €96,-) De Prostyle Tunnel heeft een vermogen van 9 tot 12 kW met een bijbehorend rendement van 83%. De afmetingen vindt u in de maattekening. De rookgasafvoer heeft een diameter van 180 mm. Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie 1.085.127.001 dus OP=OP.

Veel meer inbouw en inzethaarden bij 't Stokertje

Bent u op zoek naar een soortgelijke kachel als de Dik Geurts Instyle, maar dan net even anders? Of wilt u een andere inzethaard van Dik Geurts? Neem vooral eens een kijkje in onze haardencatalogus. U zult versteld staan van ons aanbod. Vindt u het moeilijk om te kiezen? Kom dan langs in één van onze showrooms voor gedegen advies en hulp bij de juist keuze. 

Accessoires voor uw nieuwe inzethaard

Bij de Instyle heeft u misschien ook nog accessoires of onderhoudsartikelen nodig. Natuurlijk levert ’t Stokertje ook vloerplaten, haardsetjes, houtbakken, eenvoudige onderhoudsproducten tot en met luxe haardplateaus en schouwen. 

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier