Dik Geurts Instyle tunnelhaard EA classic line 4s

Opruiming op=op!

van 4.220,00, nu voor
2.995,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Dik Geurts
Model: Instyle tunnelhaard
Soort haard: Inbouw/inzet,Tunnel/doorkijk
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze prachtige houtgestookte tunnelhaard van Dik Geurts paste helaas niet bij onze klant en vandaar dat we deze mooie haard nu in ons magazijn hebben staan. Nieuw maar uit verpakking. Omdat de haard NIEUW is, wordt deze geleverd met de volledige fabrieksgarantie!. De Instyle is een strak vormgegeven inzethaard met een vermogen van 9 tot 12 kW. De afmetingen vindt u hieronder. De rookgasafvoer heeft een diameter van 18 cm. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie DEM.00211 dus OP=OP. Het gaat om de uitvoering met een classic line 4 S kader (zie foto kader). 

 

dik-geurts-tunnelhaard-maatvoering

 

Veel meer inbouw en inzethaarden bij 't Stokertje

Bent u op zoek naar een soortgelijke kachel als de Dik Geurts Instyle, maar dan net even anders? Of wilt u een andere inzethaard van Dik Geurts? Neem vooral eens een kijkje in onze haardencatalogus. U zult versteld staan van ons aanbod. Vindt u het moeilijk om te kiezen? Kom dan langs in één van onze showrooms voor gedegen advies en hulp bij de juist keuze. 

Accessoires voor uw nieuwe inzethaard

Bij de Instyle heeft u misschien ook nog accessoires of onderhoudsartikelen nodig. Natuurlijk levert ’t Stokertje ook vloerplaten, haardsetjes, houtbakken, eenvoudige onderhoudsproducten tot en met luxe haardplateaus en schouwen. 

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier