Deville Charleville houtkachel met glazen vonkenscherm

Opruiming op=op!

nu voor
490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: Deville Charleville
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze Deville Charleville houtkachel is nu bij ons in de aanbieding en daarom erg voordelig bij 't Stokertje. Deze karakteristieke houtkachel heeft een flink vermogen tot 9 kW en beschikt over een glazen vonkenscherm. Dit vonkenscherm ziet u bij de bovenzijde van de kachel en kan door scharnieren tot voor de verbrandingskamer gezakt worden. Ondanks haar grote formaat beschikt deze kachel over fraaie afwerkingen en een artistiek design. Wanneer de deuren geopend zijn komt haar ware pracht tevoorschijn. Het fantastische vuur maakt deze haard een echte sfeermaker. De afmetingen van deze haard zijn 870x900x55mm (hxbxd). De uitgang van het rookkanaal zit aan de bovenzijde en heeft een diameter van 200mm. Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor de haard op onderstaande foto met referentie TH.02250.QCF dus OP=OP. 

We raden u aan om van te voren even contact op te nemen zodat we u niet teleurstellen. Ons assortiment met opruimers wisselt namelijk dagelijks! 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier