Vrijblijvende offerte
Dekker smeedijzeren kachel

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Deze Dekker smeedijzeren kachel is pure nostalgie. Deze antieke kachel is uniek en erg leuk voor de sier. De afmetingen van de kachel zijn HxBxD: 82x76x50 cm. De aansluiting zit op een aparte plek en kan moeilijk beschreven worden, doorsnede is 100 mm. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THH.00837.ZG dus OP=OP. De aanbiedingsprijs is voor de kachel in de staat waarin hij zich nu bevindt, dus 'what you see is what you get'. 

Specificaties

Merk: Overig
Model: Dekker
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: NVT
Staat: Gebruikt

Dekker smeedijzeren kachel

Einddatum 21-05-2022 17:13:16


Welkom op de veiling van: 'Dekker smeedijzeren kachel'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 50,00 (ieder volgend bod moet minimaal 10,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelparadijs Orvelte, Dorpsstraat 12, 9441 PD Orvelte

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden