DDG F40S cvkachel met houtvak

Opruiming op=op!

van 6.369,00, nu voor
3.990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: DDG
Model: F40 houtvak
Soort haard: Vrijstaand,CV,Demo model
Brandstof: Hout
Vermogen: 12 kW en hoger
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze DDG F40 cv-haard met houtvak van de Belgische fabrikant DDG ziet er uit als een normale houtkachel met een mooi design en grote glazen ruit waardoor u het vlammenspel kunt zien. De F40 van DDG is een vrijstaande CV-kachel met een vermogen tot ca. 35 kiloWatt. De afmetingen van de DDG F40 met houtvak zijn ca. 950x690x490 mm (hxbxd), de aansluitkraag (6cm hoog) bevindt zich aan de bovenzijde. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het allerlaatste showroommodel MET HOUTVAK bij Kachelparadijs Orvelte met referentie 32006 / SHR.02109. De DDG brochure kunt u hier ook bekijken. De prijs van de F40 is exclusief eventuele toebehoren.

 DDG-eco-planus

DDG F40 sfeer en functionaliteit

Met een cv-haard van DDG kunt u van twee walletjes eten. U heeft de sfeer en gezelligheid van een houtkachel, maar ook de besparingen van een cv-gekoppelde kachel. Meestal is een cv-haard een lelijk industrieel ding wat je in je schuur verstopt, maar met een DDG kan je midden in je woonkamer toch enorm op je stookkosten besparen! Een echte WIN-WIN situatie.....Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier