DDG Eco Planus cv kachel showroommodel

Op=Op, nu met 500,00 lente kassakorting

van 6.515,00, nu voor
3.290,00 2.790,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.


Op voorraad in ons magazijn
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: DDG
Model: Eco Planus
Soort haard: Vrijstaand,CV,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 12 kW en hoger
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Eco Planus cv-haard van de Belgische fabrikant DDG ziet er uit als een normale houtkachel met een mooie glazen ruit waardoor u het vlammenspel kunt zien. De DDG Eco Planus is een vrijstaande CV-kachel met een vermogen van ca. 17,6 tot 29 kiloWatt, waarvan ca. 65% naar de cv toe gaat en 35% naar de omgeving. Van het nominale vermogen gaat in een testopstelling met constante schoorsteentrek ca. 7 kW naar de omgeving en 10,6 kW naar de cv. De afmetingen van de DDG Eco Planus zijn ca. 1085x560x455 mm (hxbxd), de kachel heeft een bovenuitgang van 180 mm. De kleur van de kachel is antraciet (0700-0101). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit demomodel van onze showroom met referentie THH.00879.QCF. De DDG brochure kunt u hier ook bekijken. De Eco Planus kachel is een revolutionair toestel dat een mooie esthetiek koppelt met uitstekende uitstootwaarden in de rookgassen. Belangrijkste innovaties zijn de verbeterde verbranding op hoge temperatuur. De prijs is exclusief eventuele toebehoren.

Handleiding

Prestatieverklaring

Ecolabel

 

DDG Eco Planus ronduit prachtig

De prijs is exclusief eventuele toebehoren. Met een cv-haard van DDG kunt u van twee walletjes eten. U heeft de sfeer en gezelligheid van een houtkachel, maar ook de besparingen van een cv-gekoppelde kachel. Meestal is een cv-haard een lelijk industrieel ding wat je in je schuur verstopt, maar met een DDG kan je midden in je woonkamer toch enorm op je stookkosten besparen! Een echte WIN-WIN situatie.....


Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier