DDG Eco Arcus cvkachel

Op=Op, nu met 900,00 lente kassakorting

van 5.812,00, nu voor
3.890,00 2.990,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: DDG
Model: Eco Arcus
Soort haard: Vrijstaand,CV
Brandstof: Hout
Vermogen: 12 kW en hoger
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze Eco Arcus cv-haard van de Belgische fabrikant DDG ziet er uit als een normale houtkachel met een mooie glazen ruit waardoor u het vlammenspel kunt zien. De DDG Eco Arcus is een vrijstaande CV-kachel met een vermogen van 17,6 tot 29 kiloWatt, waarvan ca. 65% naar de cv toe gaat en 35% naar de omgeving. Van het nominale vermogen gaat in een testopstelling met constante schoorsteentrek ca. 7 kW naar de omgeving en 10,6 kW naar de cv. De afmetingen van de DDG Eco Arcus zijn ca. 785x560x545 mm (hxbxd) en weegt 173 kilo, de aansluiting zit aan de bovenkant. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het allerlaatste showroommodel bij Kachelparadijs Orvelte met referentie 29724 / SHR.02026. Dit model is zonder houtvak, zoals hieronder op de foto. Een houtvak is voor 350 euro te bestellen. De DDG brochure kunt u hier ook bekijken.

Handleiding

Prestatieverklaring

Ecolabel

DDG-Eco-Arcus

De Eco Arcus kachel is een revolutionair toestel dat een mooie esthetiek koppelt met uitstekende uitstootwaarden in de rookgassen. Belangrijkste innovaties zijn de verbeterde verbranding op hoge temperatuur. Het design van de kachel valt op dankzij zijn gebogen ruit en deur.

DDG Eco Arcus ronduit prachtig

De prijs is exclusief eventuele toebehoren. Met een cv-haard van DDG kunt u van twee walletjes eten. U heeft de sfeer en gezelligheid van een houtkachel, maar ook de besparingen van een cv-gekoppelde kachel. Meestal is een cv-haard een lelijk industrieel ding wat je in je schuur verstopt, maar met een DDG kan je midden in je woonkamer toch enorm op je stookkosten besparen! Een echte WIN-WIN situatie.....


Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier