Compleet RVS dubbelwandig rookkanaal voor 375 euro

*** DEZE HAARD IS GERESERVEERD ***

( RESERVERINGSNUMMER 1164 op 11-06-2019 )

Opruiming op=op!

nu voor
375,00


Op voorraad in ons magazijn
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Overig
Model: dubbelwandig RVS rookkanaal
Soort haard: Accessoires
Brandstof: Anders
Vermogen: -
Soort: NVT
Staat: Nieuw in verpakking

Compleet RVS Practic dubbelwandig rookkanaal voor 375 euro

Deze aanbieding is geldig zo lang de voorraad strekt dus OP=OP. 

De genoemde prijzen zijn doe-het-zelf ophaalprijzen incl. BTW.

De vaste setprijs heeft een vaste samenstelling en is niet te ruilen of te retourneren, maar wel aan te vullen met andere materialen van de opruimingsbestellijst

De actie 'groot voor klein' kan niet met deze actie gecombineerd worden. U kunt deze vaste setprijs wel aanvullen met de '2 halen, 1 betalen' bochtenactie. 

Overige informatie over deze rookkanalen

U kunt deze actie aanvullen met andere materialen van de opruimingsbestellijst. Er zijn nog een aantal complete rookkanalen samen te stellen. Bestellingen kunt u mailen naar info@stokertje.nl. Vermeld duidelijk de materialen en hoeveelheden, alsmede uw volledige NAW gegevens en telefoonnummer. Graag aangeven bij welke vestiging u het materiaal op wilt halen. Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt....

LET OP: de genoemde prijzen zijn OPHAALPRIJZEN voor DOE-HET-ZELVERS. Ruilen of retourneren is alleen mogelijk BINNEN 30 DAGEN en op vertoon van een betaalbewijs (dit geldt niet voor de actie met een vaste setprijs maar wel voor de overige materialen). 

Versleping met 15 graden bochten

Met gebruikmaking van 2 x een 15 graden bocht kunt u de volgende afstanden overbruggen/verslepen (om bijv. langs een balk of dakgoot te komen.

Hieronder de versleping bij gebruik van twee 15 graden bochten Practic 150:
  
·         Enkel de bochten: 5 cm
·         Met 25cm pijp: 10cm
·         Met 50cm pijp: 17cm
·         Met 100cm pijp: 28cm
  
Bij gebruik van enkel vier 15 graden bochten: 16 cm

De installatie van een dubbelwandig rookkanaal

De installatiehandleiding kunt u hier bekijken en printen. Indien u besluit een rookkanaal zelf te gaan installeren is het belangrijk zeker te weten dat u deskundig genoeg bent en te realiseren dat u zelf verantwoordelijk bent voor het eindresultaat. Bij twijfel dient u altijd een deskundige in te schakelen. Advies op afstand is altijd vrijblijvend, een communicatiemisverstand is dan namelijk nooit uit te sluiten.Dit dubbelwandige materiaal is gemaakt van RVS en is geschikt voor toepassingen met o.a. houtkachels, gaskachels, pelletkachels en open haarden. Zorg er voor dat de diameter die u kiest geschikt is voor uw toepassing (bij open haarden altijd een grotere diameter installeren, zie onze actie 'groot voor klein').

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier