Charnwood Island II houtkachel showroommodel

Opruiming op=op!

van 2.064,00, nu voor
1.745,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om te reserveren


Specificaties

Merk: CHARNWOOD
Model: Island II
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

De Charnwood Island II houtkachel is nu verkrijgbaar uit onze opruiming. Het betreft een ongebruikt showroommodel. De Island II heeft een traditionele uitstraling en is gemaakt van oerdegelijk gietijzer. Uniek is de deur met het scharnier in het midden. De Island II produceert 8 kW nominaal met een vermogensrange russen de 5-11 kW. De haard heeft afmetingen van 619x634x447mm (hxbxd) en beschikt over een boven-/achteraansluiting voor het rookkanaal met een diameter van 150mm. Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie 1.455.103.004. Wees er snel bij en sla uw slag want OP=OP.

Heeft u interesse gekregen in de Charnwood Island II en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier