Cera Nobilis keramiek demo

Op=Op, nu met 300,00 lente kassakorting

nu voor
1.690,00 1.390,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Cera-Design
Model: Nobilis
Soort haard: Vrijstaand,Liftdeur,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Cera Design Nobilis is nu als DEMOMODEL bij ons in de OPRUIMING. Voor een absolute stuntprijs kunt u nu de trotse eigenaar worden van deze design houtkachel. De Cera Nobilis heeft een liftdeur en een glazen gebogen plaat voor de vuuropening. De Nobilis is statig en elegant en de afwerking is perfect! Cera staat garant voor een hoge standaard in kwaliteit dus daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Deze Cera Nobilis heeft al wat levenservaring en enkele keren gebrand maar is in zeer goede staat. Dit is een uniek exemplaar en OP=OP (intern serienummer SHR.02271). De Cera Nobilis staat bij Haardenhuys Gelderland en heeft zachtgeel keramiek aan de zijkanten. 

Cera Nobilis houtkachel met keramiek

De Nobilis van Cera Design levert een capaciteit van ongeveer 7 kiloWatt. Ideaal voor de gemiddelde Nederlandse huiskamer. De Cera Nobilis biedt echt veel gezelligheid in huis. Bovendien wordt uw woning een stuk warmer. Zo kunt u met de Nobilis houtkachel aardig op uw stookkosten besparen. Uw huis verwarmen met een houtgestookte kachel is bovendien milieuneutraal dus goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu!

cera-nobilis-houtkachel-maattekening

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier