Brabantse plattebuis gaskachel

Opruiming op=op!

nu voor
490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: Brabantse Plattebuis
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Nu te zien en te koop bij 't Stokertje Kachelparadijs, de Brabantse Plattebuiskachel op gas. De Brabantse Plattebuis is een gaskachel met een open systeem. Dat wil zeggen dat deze gaskachel de zuurstof die nodig is voor de verbranding uit de woonruimte betrekt. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THG.00208. Er zijn verschillende soorten en formaten Brabantse Plattebuiskachels. Deze gaskachel heeft de volgende afmetingen 1030 x 720 x 810 mm (hxbxd). De rookgasafvoer heeft een diameter van 10 cm. en zit aan de achterkant op een hoogte van ca. 700mm (hart pijp). De kleur is grijs/zwart (910/930). Sommige Brabantse Plattebuiskachels zijn heel rijk versierd en sommige plattebuis gaskachels zijn wat soberder uitgevoerd. Kom gewoon gezellig bij ons langs in één van onze vestigingen om de exemplaren te bewonderen.

THG.00118-Brabantse-Plattebuis-met-porselein-koperstang-thermostaat-Foto2

Plattebuis kachel voor nostalgie

Voor weinig geld heeft u dus al een leuke gaskachel. Bovendien wordt elke kachel door onze werkplaats nagekeken voordat deze uitgeleverd wordt. Zo heeft u atijd de Stokertje garantie dat alles goed functioneert. Zo lang de voorraad in ons magazijn strekt geldt deze aanbieding. Het is verstandig van tevoren even te bellen zodat u zeker weet dat er een paar mooie exemplaren voor u klaar staan. Heerlijke onvervalste nostalgie en warmte, bij 't Stokertje loopt u zomaar tegen een plattebuiskachel aan...  Een plattebuiskachel levert warmte, sfeer en nostalgie in huis. Bij 't Stokertje heeft u veel keuze, er zijn meerdere formaten van deze mooie gaskachel en de kleuren variëren van zwart, donker antraciet en grijs. Ook de porceleinen knopjes die er af en toe op zitten bieden variatie. Wilt u meer weten over de oudhollandsche plattebuiskachel of andere gaskachels van 't Stokertje? Komt u dan bij ons langs voor gratis en vrijblijvend advies

Installatie en onderhoud

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Wilt u toch liever uw kachel zelf installeren? Geen probleem, u krijgt van ons de scherpste prijs en materialen en onderdelen kunt u afhalen en ruilen bij één van onze vier DHZ loketten in Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Voor stooktips en adviezen om veilig te stoken kunt u terecht op onze website.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier